Home - صفحه اصلی | SiteMap - نقشه سایت | Contact - تماس با ما | English | فارسی |     Display Time
مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی

مراسم بزرگداشت روز دانشجو امروز شنبه 18 آذر 96 در مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی برگزار شد

تاریخ خبر : 1396/09/18

مراسم بزرگداشت روز دانشجو امروز شنبه 18 آذر 96 در مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی با حضور احمد دانیالی معاون توسعه مدیریت سازمان، محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی سازمان، پیروز حناچی معاون شهردار،  حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش، کیاپارسا مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، سید رحمت‌الله رئوف مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران، استادان و دانشجویان این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی؛ این مراسم با سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد. در ابتدای مراسم دکتر یوسف منصورزاده رئیس مرکز آموزش عالی میراث‌ فرهنگی ضمن تبریک روز دانشجو، ثبت جهانی چوگان و کمانچه را به تمام افرادی که در این مسیر تلاش کرده‌اند و به تمام فرهنگ‌دوستان تبریک گفت.

منصورزاده ادامه داد: بیش از 50 نفر از دانشجویان این مرکز برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های سراسر کشور پذیرفته شده‌اند، موفقیت دانشجویان این مرکز نسبت به آمار دانشجویانی که در آن تحصیل می‌کنند بسیار قابل توجه است.

رئیس مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی گفت: ما به‌عنوان تنها مرکزی که در کشور متخصصان حوزه میراث‌فرهنگی را آموزش می‌دهیم باید مورد حمایت و پشتیبانی بیشتری قرار گیریم، این مرکز توانایی این را دارد که از سطح منطقه نیز دانشجو بپذیرد و متخصصان این حوزه را تربیت نماید.

او ادامه داد: دو سال پس از تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی، مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی تشکیل شده است، و افراد متخصص و توانمند حوزه میراث‌فرهنگی را آموزش داده است، بی‌شک بدون تربیت نیروی انسانی نمی‌توان کشور را اداره کرد و به همین دلیل آموزش در راس امور باید قرار گیرد.

منصورزاده افزود: در دولت نهم به موضوع آموزش در حوزه میراث‌فرهنگی توجه نشد، در آن دوره خواستند که این مرکز منحل شود، این در حالی است که حفاظت از میراث‌فرهنگی و تربیت نیروی انسانی حاذق در این حوزه یک امر حاکمیتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی اضافه کرد: دانشجویان این مرکز به گونه‌ای آموزش می‌بینند که در تمام طول عمر، خود را وامدار و سرباز میراث‌فرهنگی می‌دانند، خوشبختانه در دولت یازدهم ارتقا و پشتیبانی از این مرکز مورد توجه قرار گرفت، امیدواریم با حمایت رئیس سازمان میراث‌فرهنگی روند ارتقای مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

در بخش بعد دکترعلی زمانی یکی از فارغ التحصیلان مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی در این مراسم گفت: تلاش دانشجویان در ارتباط با تغییر فضای دانشگاه، توسعه و پویایی دانشکده، از مطالبات ما در این مرکز است.

او تصریح کرد: امیدوارم چراغی که زمانی امید این کشور بود با همت مسئولان روشن شود، مطالبه‌گری دانشجویان در این روند بسیار مهم است و باید ادامه داشته باشد.

در ادامه دکتر پیروز حناچی رئیس اسبق مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی نیز با تبریک روز دانشجو گفت: "خاطره خوشی از این فضا و دوران از این مرکز در ذهن دارم و خوشحالم که هر سال در چنین روزی این خاطرات را به یاد می‌آورم."

او ادامه داد: آموزش یکی از موارد مهم در سازمان میراث‌فرهنگی است که باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

حناچی اضافه کرد: «حفاظت صرف بدون توسعه لزوما به حفاظت نمی‌انجامد و بدون شک ما به توسعه به همراه مبحث حفاظت نیازمندیم، باید تلاش کنیم همراه با حفاظت از آثار تاریخی، توسعه را هم مورد توجه قرار دهیم.

وی همچنین گفت: نگرانی‌هایی در مورد این مرکز وجود دارد که باید رفع شود تا دانشجویان بتوانند با انگیزه بیشتری به تحصیل خود ادامه دهند، این مرکز منشأ خیر است و یکی از اولین مراکزی است که افراد متخصص و توانمند را آموزش داده است.

دکتر محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی کشور در این مراسم گفت: "این مرکز دارای اهمیت بسیار زیادی است و ما تلاش می‌کنیم که حمایت و پشتیبانی لازم را داشته باشیم."

او ادامه داد: "باید تلاش کنیم حیات و بقای سازمان را شاهد باشیم، موضوع بقای مرکز در شورای عالی میراث‌فرهنگی مطرح است و موارد مرتبط با این دانشکده در حال پیگیری است."

طالبیان افزود: "بودن یک مرکز تخصصی در کنار میراث‌فرهنگی بسیار لازم و ضروری است، جریان سازی رشته‌های مربوط به میراث‌فرهنگی از این مرکز آغاز شده است، بنابراین از همه نظر اهمیت بسیار زیادی برای مرکز آموزش عالی میراث‌فرهنگی قائل هستیم".

معاون میراث‌فرهنگی تصریح کرد: "موضوع آموزش بسیار مهم است به ویژه امروز که ایران به یک مرکز منطقه‌ای در حوزه‌های میراث‌فرهنگی تبدیل شده است، به دلیل توسعه یافتن بخش‌های میراث‌فرهنگی ما به یک مرکز توسعه علمی و آموزشی در این حوزه نیاز داریم."

او گفت: "ما به دلایل مختلف تلاش می‌کنیم تا این مرکز برپا بماند و به حیات خود ادامه دهد."

طالبیان اضافه کرد: "مشکلات حوزه حفاظت بسیار زیاد است که باید آنها را مدیریت کرد، این کشور، مملکت میراث‌فرهنگی است و تداوم آموزش و تربیت افرادی که می‌توانند در این حوزه به جامعه آگاهی بخشی کنند بسیار لازم و ضروری است، آموزش بهترین رکن حوزه حفاظت است و تمام سازمان‌های بین‌المللی حوزه میراث‌فرهنگی این موضوع را در اولویت می‌دانند."

معاون میراث‌فرهنگی ادامه داد: "هیچ دوره‌ای همانند دوره دانشگاه نیست و شما باید از این دوره نهایت استفاده را ببرید، امیدواریم سرانجام این مرکز سرانجام خوبی باشد".

در پایان این مراسم از دانشجویان ممتاز و فارغ‌التحصیلان قبول شده در مقطع کارشناسی ارشد این مرکز تقدیر به عمل آمد و میهمانان از نمایشگاه آثار دانشجویان مرکز بازدید به عمل آوردند.